2013. október 29., kedd

2013. október 28., hétfő

#Sara Sampaio png

Meghoztam a kért png képeket. Bocsi, hogy ennyit késtem, azért remélem, hogy tetszenek! :)





























Kritika #6

Casualty Of Love

Tetszik a háttér és a fejléc is. Esetleg annyit változtathatnál, hogy a modul címeket más színnel írod, hogy jobban látható legyen, de ez se rossz. Az nagyon ötletes, hogy a modulsávba írtál egy idézetet, ilyennel még nem találkoztam, de nagyon tetszik. Szerintem létrehozhatnál egy oldalt, ahova a szereplőket rakod, esetleg rövid ismertetőt is róluk. De összességében nekem tetszik a blogod design-ja. További jó blogolást! :)

2013. október 23., szerda

#Hogy jobb legyen a blogod

Sziasztok! Adnék néhány tippet, hogy a blogotok ne legyen egyhangú és unalmas.

1. A cím legyen figyelemfelkeltő
Ha a cím érdekes és titokzatos, jobban felkelti az emberek érdeklődését.

2. Figyelj a helyesírásra
Sok olyan bloggal találkoztam, ahol nagyon sok a helyesírási hiba - és most nem egy-két betű elütésére gondolok. Például ha egy párbeszédet írsz, ne felejtsd el a gondolatjeleket! Aztán ott vannak a mondatvégi írásjelek. Ha nem használod őket, sokszor nehéz eldönteni, hogy kérdés vagy simán közlés akar lenni. Ha az olvasónak nem kell ezeken gondolkodni, élvezhetőbb lesz a történet.

3. Ne használj hangulatjeleket
Nincs is annál rosszabb, mint amikor a történet kellős közepén megjelenik egy hangulatjel. Zavaró. Akkor meg főleg, amikor minden mondat után van egy.

4. Figyelj a szóismétlésre
Szóismétlés helyett használj rokonértelmű szavakat, kifejezéseket. Például ne írd folyton azt, hogy mondta, helyette inkább írd azt, hogy jelentette ki, szólalt meg, vagy hasonló kifejezéseket. Esetleg csak annyi is elég, hogy nézett rá.

5. Fontos a részletezés
Ha apró részleteket is leírsz, az olvasó jobban el tudja képzelni a helyzetet, jobban bele tudja élni magát.

2013. október 21., hétfő

#Halloween

Sziasztok! Nem sokára itt a Halloween, gondolom tudjátok. Itt van néhány ötlet, ha tököt szeretnél faragni, valamint hoztam még néhány bloghátteret is!








Bloghátterek:














2013. október 16., szerda