2014. július 19., szombat

Szünet!

Sziasztok!
Szeretném veletek tudatni, hogy augusztus 6-ig elutazom, szóval addig nem lesz bejegyzés. De ez idő alatt kétféle dologra is várok:
Az egyik olvasó azt ajánlotta, hogy legyenek a blogon cikis sztorik. Szóval, aki gondolja, küldje el az egyik cikis sztoriját e-mailben, és én kiteszem (természetesen név nélkül). e-mail cím: edina.mixer@gmail.com
A másik dolog az az, hogy közvélemény-kutatás indul! (Jobb oldalon a második modul.) A kérdés, hogy változtassak-e a designon?
Tehát 6-án ismét jelentkezem, remélem, hogy sokan írtok majd e-mailt, és még annál is többen fogtok szavazni. Mindenkinek további kellemes nyarat kívánok! :)
Puszi, Edi W.

2014. július 18., péntek

#Cher Lloyd png






Kritika #89

A Sötétség Birodalmában

Kinézet:
A fejléced szerintem egész jó, és a háttér is illik hozzá. Viszont az elrendezéssel van egy kis probléma. Először is, szerintem a chat lehetne más színű, olyan, ami jobban illik a bloghoz. Az Összes oldalmegjelenítés modult tedd alulra, a chatet az oldalak alá. A profilt a blog aljára helyezném, és szerintem nem ártana egy olyan oldal, ahova a fejezeteket teszed.

Bejegyzések:
Szerintem írd sorkizárttal, úgy szebb lesz. Amit a fogalmazásoddal kapcsolatban szeretnék mondani, az az, hogy szerintem lehetne részletesebb, valamint a szóismétlésre is figyelj oda! Az írásjelek után hagyj szünetet. A kérdőjelből elég egy is, néhány helyen láttam, hogy kettőt tettél. Még láttam pár vesszőhibát, úgyhogy azt tanácsolom, mielőtt közzéteszel egy részt, olvasd át, és javítsd ki a hibákat.

További jó blogolást! :)

Kritika #88

~My Crazy Sister - Testvér a múltból

Kinézet:
Határozottan azt mondom, hogy tetszik a fejléc is, és az egész design. De mivel nem te csináltad, ezért többet nem is nagyon mondanék hozzá, mert szerintem jó minden úgy, ahogy van.

Bejegyzések:
Ha sorkizárttal írsz, úgy szebb lesz a külalak. Viszont tartalmilag nekem tetszik. A fogalmazásod szerintem nagyszerű, részletes és bő a szókincsed is, valamint nem követsz el szóismétlést. Arra figyelj oda, hogy a kötőjelek előtt és után is hagyj szünetet, és a pontokból elég egy. Lehet három, de kettőnek nincs értelme. Azt hiszem, ennyi mondanivalóm lenne ezzel kapcsolatban.

További jó blogolást! :)

Kritika #87

My Life and BTR

Kinézet:
A fejléced nagyon tetszik, minden tökéletes rajta, precíz munka! A háttér egyszerű, egy színű, de szerintem illik hozzá. Ami a modulokat illeti, nem vitted túlzásba, de megvan minden, ami fontos, szóval ezzel nincs probléma. Még esetleg egy Összes oldalmegjelenítés modult tehetnél.

Bejegyzések:
Azt tanácsolom, írj inkább sorkizárttal, úgy sokkal szebb lesz a külalak. A fogalmazásoddal kapcsolatban azt tudom mondani, hogy nem lenne rossz, de gyakran követsz el szóismétlést. Erre figyelj oda a jövőben! Valamint van egy pár vesszőhiba, azt javaslom, hogy mielőtt közzéteszel egy bejegyzést, olvasd át, és javítsd ki a hibákat!

További jó blogolást! :)

Kritika #86


Kinézet:
A fejléc szép, viszont a háttér jobban illene hozzá, ha az egész fejlécalap fekete-fehér lenne, és csak a lány színes. De így se rossz. Tetszik, hogy használtál kódokat, mindenképp feldobják a blog designját. A gifek is illenek a kinézethez, szóval azokat is jól választottad meg. Viszont hiányolom a Rendszeres olvasók modult, és egy Összes oldalmegjelenítés modul sem ártana szerintem. Más mondanivalóm nem nagyon van, a színek összeillenek, szóval a kinézettel szerintem nincs olyan nagy probléma.

Bejegyzések:
Első ránézésre azt kell, hogy mondjam, hogy mivel sorkizárttal írsz, sokkal szebb a külalak. A fogalmazásoddal kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy nagyszerű! Részletes, nem követsz el szóismétlést és a szókincsed is bő. Helyesírási hibát nem láttam, szóval ezzel sincs probléma.

További jó blogolást! :)

2014. július 14., hétfő

Elvihető fejlécek

Sziasztok!
Hoztam pár fejlécet, amit nem rég csináltam. Nem lettek jók, mert még nagyon az elején vagyok, de gondoltam megosztom veletek. Még rendelésre egyelőre nem készítek, először szeretném teljesen megtanulni, hogy majd tökéletes legyen. Három félét készítettem, és a jövőben is még bőven fogok hozni!




Kritika #85

▲Goodgame Disco Blog๑۩ﺴ۩๑

Kinézet:
A fejléced szerintem egész jó, bár én a blog címét hiányolom róla. Háttérnek nem szeretek ilyesfajta képeket használni, de szerintem nem rossz, jól mutat. Tetszik, hogy sok a modul, mindenképp feldobja a blogot. Nem tudok semmi mást mondani, szerintem a designnal nincs probléma.

Bejegyzések:
Ilyenfajta bloggal még nemigen találkoztam, így egy kicsit szokatlan volt számomra, de tetszik! Ami azt illeti, régen én is játszottam GG Disco-val, de ez most mellékes. :D Ami a helyesírást illeti, néhány vesszőhibával találkoztam. Amire figyelj oda, hogy az írásjelek után hagyj szünetet! Mást nem nagyon vettem észre.

További jó blogolást! :)

2014. július 12., szombat

Kritika #84

*World* -SZÜNETEL

Kinézet:
Nem rossz megoldás, hogy a két lányt a srácok közé tetted, de szerintem ezt szebben is meg lehetett volna oldani, mondjuk egy jó fejlécalappal. Lehetne valahogy úgy igazítani, hogy vagy a blogon kicsinyítesz, vagy a fejlécet csinálod nagyobbra. A háttér sem nagyon illik így hozzá. Én ezt a sablont nem szeretem, pont azért, mert egy másikat szebben el lehet készíteni. A hóesés most nem nagyon illik, inkább télen használd! A modulok közül hiányolom a legfontosabbakat, mint például a Rendszeres olvasók, chat, stb... Szerintem keress egy blogot, ami design átalakítással foglalkozik, és kérj tőlük segítséget. Ha szép a design, az olvasók is többen lesznek!

Bejegyzések:
Első ránézésre azt mondom, hogy írj sorkizárttal, úgy szebb lesz! A fogalmazásoddal nincs különösebb probléma szerintem, viszont a helyesírásra figyelj oda! Sok hibát láttam. Valamint a kötőjelek előtt és után is hagyj szünetet! Más hozzáfűznivalóm nincs, a hibákat javítsd, és akkor jó lesz!

További jó blogolást! :)

2014. július 11., péntek

Kritika #83

Sold

Kinézet:
A fejléced tetszik, precíz munka! A háttér egyszerű, de szerintem tökéletesen illik a fejléchez és a blog egész designjához, szóval ez jó választás volt. Ami a modulokat illeti, abszolút rendben van minden. Szép, jól elrendezted, tehát ebbe se kötnék bele.

Bejegyzések:
Sorkizárttal írj, úgy sokkal szebb lesz a külalak! Arra figyelj oda, hogy a kötőjelek előtt és után is hagyj szünetet. A fogalmazásoddal abszolút nincs probléma, bő a szókincsed és részletesen írsz. Ami a helyesírást illeti, csak néhány vesszőhibával találkoztam, de ez sem annyira vészes. Más különösebb észrevételem nincs.

További jó blogolást! :)

Kritika #82

Halálos Csók

Kinézet:
A fejléced nekem nagyon tetszik. Az, hogy gif is van rajta, feldobja az egészet. A háttér is illik hozzá, a színek összeillenek, szóval jó választás volt. A modulokkal kapcsolatban annyit, hogy szerintem minden fontos megvan, és szépek is, jól elrendezted. Esetlen még tehetnél egy Összes oldalmegjelenítés modult, de ha nincs, az sem akkora tragédia.

Bejegyzések:
Első ránézésre azt mondom, hogy írj inkább sorkizárttal. Szebb lesz a külalak. Amire figyelj oda, hogy a kötőjelek után is hagyj szünetet! Amúgy más hibát nem találtam sem tartalmilag, sem helyesírásilag. A szókincsed bő, részletesen írsz, szóval nincs probléma.

További jó blogolást! :)

Kritika #81

Fake Love - Niall Horan Fanfiction

Kinézet:
A fejléc tetszik. Nincs túl sok minden rajta, de szerintem így pont jó. A háttér is illik hozzá, szóval ezen se változtatnék. Ami a modulokat illet, nekem tetszenek. Megvan az összes, ami fontos, szépen el is rendezted őket, úgyhogy ebbe sem kötök bele. A kurzorkövetőt jól választottad meg, szóval a design jó úgy, ahogy van, én nem változtatnék rajta.

Bejegyzések:
Az, hogy sorkizárttal írsz, nálam egy jó pont, így a külalak sokkal szebb. A fogalmazásod egyszerűen tökéletes! Egyetlen hibát sem találtam benne - se helyesírásit, se egyebet. Részletes, így az olvasó könnyen bele tudja magát élni, szóval csak így tovább!

További jó blogolást! :)

2014. július 10., csütörtök

Közérdekű!

Sziasztok!
Az első dolog, amit szeretnék mondani, hogy mostantól a kritika és a png képek rendelése is aktív. Azokról a blogokról nem írtam kritikát, amik bezártak, vagy már rég nem írtak bejegyzést. Ha így is véletlenül kihagytam valakit, akkor elnézést kérek, de most itt a lehetőség, hogy újra kérjetek! Nem fogom olyan sokáig húzni, mint eddig, igyekszem minél aktívabb lenni, és még pár napon belül hozni. Ez nem csak a kritikára vonatkozik, hanem mindenre.
A másik dolog az az, hogy már többen megkerestetek azzal, hogy szeretnétek szerkesztők lenni a blogon. Ezen jó sokat gondolkodtam, és arra jutottam, hogy ha elkezdődik az iskola (és esetleg nem lesz annyi időm), akkor mindenképp hirdetni fogok egy versenyt, vagy valami, hogy eldöntsem, kit vegyek fel szerkesztőnek.
A harmadik dolog, amit közölni szeretnék veletek, hogy eldöntöttem, többféle dologról is fogok írni. Ez annyit jelent, hogy nem csak a rendeléseket és a kódokat fogom posztolni, hanem más egyéb dologról is írni fogok. Még pontosan nem tudom, hogy miről, de mindig fogok keresni valami témát.
A negyedik, és egyben az utolsó is, a köszönet! Immár 164 feliratkozó van a blogon, és több, mint 79.000 megtekintés! Szívből köszönöm minden egyes embernek, és remélem, hogy sokan hasznát is veszitek a blogon található dolgoknak. Maradjatok továbbra is velem!
Puszi, Edi W.

#Miley Cyrus gif











#Focizó lány gif





Kritika #80

You Do Not Know Who I Am

Kinézet:
A fejléced egész jó, nekem nincs vele különösebb problémám. A modulok is tetszenek, viszont a virágos kép lehetett volna egy kicsit kisebb. A chatet hiányolom, szerintem az fontos, az olvasók így könnyebben is tudnak neked üzenni. Én ezt a sablon annyira nem szeretem, inkább az egyszerűt, de nem annyira vészes.

Bejegyzések:
Ha sorkizárttal írod a bejegyzéseket, sokkal mutatósabb és szebb. Szépen fogalmazol, nekem tetszik! Részletes, és nem követsz el szóismétlést sem. Ez maradjon a későbbiekben is így! Helyesírási hibákat se láttam, ami azt mutatja, hogy igényesen dolgozol. Szóval csak így tovább!

További jó blogolást! :)

Kritika #79

Fekete Rózsa

Kinézet:
Tetszik a fejléced, és a háttér is illik hozzá. Ez jó választás volt, nem változtatnék rajta. A modulokkal is abszolút rendben van minden, sőt, kifejezetten tetszenek! Még esetleg hozzáadhatnád az Összes oldalmegjelenítés modult, de azon kívül szerintem minden tökéletes a designnal kapcsolatban.

Bejegyzések:
A prológust nem, de az első részt sorkizárttal írtad. Gondolom, te is észrevetted, hogy sorkizárttal jobb, és a jövőben azzal fogsz írni! A rész elég rövid lett, de a tartalma tetszik. Bő szókinccsel rendelkezel, részletesen írsz és nem követsz el szóismétlést. Tehát a fogalmazásodba nem fogok belekötni. Főleg a prológusnál vettem észre, hogy a vesszők előtt hagytál szünetet. Figyelj oda, hogy utána tegyél, ne elé! Mást nem nagyon vettem észre.

További jó blogolást! :)

Kritika #78

Eternal warrior

Kinézet:
Határozottan tetszik! A fejléceden sem találtam hibát, valamint a blog színei összeillenek. A modulokkal sincs abszolút semmi gondom, mindegyik jó helyen van. De mivel a designt nem te csináltad, így nem is nagyon fűznék hozzá mást.

Bejegyzések:
Ha a bejegyzéseket sorkizárttal írod, úgy sokkal szebb lesz, hidd el! A fogalmazásoddal kapcsolatban annyit mondanék, hogy szerintem nagyon jó. Bő a szókincsed, nem követsz el szóismétlést, és részletes is. Arra figyelj oda, hogy az írásjelek után, valamint a kötőjelek előtt és után is hagyj szünetet. Mással nincs különösebben probléma.

További jó blogolást! :)

Kritika #77

War Because Of Love

Kinézet:
Nagyon tetszik a fejléced, már ebből látszik, hogy a történet középkori - amilyennel még mellesleg nem találkoztam, szóval ehhez is gratula! A háttér illik hozzá, az egész blog barnás színű, ami jól mutat. A modulokkal sincs abszolút semmi bajom, szerintem minden jól van úgy, ahogy van. A designba nem kötnék bele.

Bejegyzések:
Azt tanácsolom, sorkizárttal írd a bejegyzéseket, sokkal szebb lesz. A fogalmazásoddal abszolút nincs bajom, részletes és bő a szókincsed is. Néhány helyesírási hibát láttam, főleg vesszőhibákat, szóval erre a jövőben figyelj oda! Más különösebb dolgot nem vettem észre.

További jó blogolást! :)

Kritika #76

Dancing in the heart

Kinézet:
A fejléc tetszik, annak ellenére, hogy nem te csináltad. Ezt a sablont én nem szeretem, de a te blogodon egész tűrhető, a színek összeillenek. Ami a modulokat illeti, szerintem a legfontosabbak megvannak, és viszonylag jól elrendezted őket. Hát, a designnal kapcsolatban mást nem nagyon tudok mondani.

Bejegyzések:
Első ránézésre azt tanácsolom, hogy írd sorkizárttal, úgy sokkal szebb! Ami a fogalmazásodat illeti, szerintem jó. Részletes, nincs benne szóismétlés, és a szókincseddel sincs probléma. Arra figyelj oda, hogy az írásjelek után, valamit a kötőjelek előtt és után hagyj szünetet. Mással nincs baj.

További jó blogolást! :)

Kritika #75

You win some, you lose some

Kinézet:
A fejléced tetszik, szerintem jó lett, viszont a háttérhez sehogy sem illik. Teljesen más színű. Vagy nagyíts a fejlécen, vagy szűkíts a blogon, mert az is elég zavaró, hogy a fejléc kisebb. Ami a modulokat illeti, nem értem, hogy a rendszeres olvasókat miért tetted alulra. Inkább cseréld ki a profiloddal, annak van lentebb a helye. Hiányolom az oldalakat. Ha nem tudsz rajta sokat változtatni, szerintem keress egy olyan blogot, ahol vállalnak design átalakítást is. Ha szép a design, több lesz az olvasó is.

Bejegyzések:
A bejegyzésekkel írd sorkizárttal, úgy a külalak sokkal szebb lesz. A betűtípussal kapcsolatban azt ajánlom, hogy vagy változtasd meg, vagy nagyíts rajta. Ami a fogalmazásodat illeti, bőven van még mit tanulnod. Szerintem olvass könyvet, vagy másik blogot, hogy a szókincsed is fejlődjön. Lehetne több a leíró rész, és hemzseg helyesírási hibákkal az egész. Próbáld többször átolvasni, és érezni fogod, hogy min kell változtatni.

További jó blogolást! :)