2014. október 31., péntek

Kritika #100

Drága Olvasók!
Az utóbbi napokban eléggé beteg voltam, ezért is nem jelentkeztem. De most megérkeztem egy kritikával. Jövőhétre tervezek valami játékot/versenyt. Még pontosan nem tudom, hogy milyen lesz, de ha nektek tetszeni fog, akkor a jövőben még többre lehet számítani.
További szép estét!
U.i: Boldog Halloweent mindenkinek! :)

~Se veled,se nélküled~
~Se veled,se nélküled~

Kinézet:
A fejléc első ránézésre tetszik, viszont ha jobban szemügyre veszem, van egy-két kisebb hiba. Például Louis feje egy kissé össze van nyomva, engem ez egy kicsit zavar. Az a megoldás viszont tetszik, hogy fekete-fehér a fejléc, csak a lány színes, ezáltal kiemeled őt. Plusz pont, hogy van rajta gif. Engem valamiért zavar, hogy a zenelejátszó látszik oldalt, persze ez csak személyes probléma, nem jelenti azt, hogy hiba. A háttered nekem nem tetszik. A kép szép, de nem egy blogháttérnek. Válassz valami egyszerűbbet, és szép lesz a blogod! Azon kívül szerintem a modulokkal minden rendben van.

Bejegyzések:
Nem sok olyan blogot látok, ahol a szöveg középre van igazítva. Nos, szerintem nem rossz, de most is a sorkizártat javaslom. A fogalmazásod szerintem nem rossz, bár hiányzik belőle az a plusz, ami megfogja az olvasót. Szerintem olvass egy könyvet vagy egy profibb blogot, és te is belejössz. Ami a helyesírásodat illeti, csak néhány vesszőhibával találkoztam, de az se vészes. Még arra figyelj oda, hogy az írásjelek után hagyj szünetet. Más észrevételem nincs.

Trailer:
Túl sok konkrét dolog van benne, szinte már elmondtad az egész történetet. Amin még változtathattál volna, hogy egy gif csak egyszer játszódjon le, aztán ugyanarról a szereplőről tehetnél egy másikat. A zenét szerintem jól választottad. A trailerről ennyit tudok mondani.

Remélem, nem bántottalak meg semmivel! További jó blogolást! :)

2014. október 22., szerda

#Szerelmes bloghátterek

Kérésre hoztam néhány szerelmes/romantikus bloghátteret. Remélem, hogy a megrendelőnek megfelelnek, és néhány majd hasznát is tudjátok venni!






Published July 30 2012 At 1920 1200 In Roses Heart Shaped




Kritika #99

Drága Olvasók! Most egy design kritikával érkezem. A mai nap még hozok pár bejegyzést, és valószínű, hogy a szünetben gyakrabban tudok jelentkezni. Mindenkinek jó pihenést kívánok erre a pár iskolamentes napra! :) És akkor jöjjön is a kritika a Wonderland című blogról.

† Wonderland †
Wonderland

Kinézet:
Én általában nem szeretem az olyan fejléceket, amire kis képek vannak rárakva, de a tiéd kifejezetten tetszik. Ami a hátteret illeti, önmagában nekem nem igazán jön be, viszont ha a fejléccel együtt nézem, illenek egymáshoz, szóval ezzel is minden rendben van. A modulok jók, szépen el is rendezted őket. Esetleg még feldobhatnád azzal, hogy minden jelenleg futó történetet tehetnél külön modulba, plusz rakhatnál hozzá egy képet a főszereplőkről. Az oldalakat is végignéztem, nekem nincsen velük semmi problémám. Ja, és a kurzorkövetőd is jó. Összesítve a bogod kinézetén szerintem nem kell nagyon változtatni!

Bejegyzések:
-

Trailer:
-

További jó blogolást! :)

2014. október 19., vasárnap

Kritika #98

Ahogy ígértem, itt is vagyok egy bejegyzéssel, amely egy kritika a Dreams and reality című blogról. A jövőhéten hozok pár kritikát és egyéb bejegyzéseket is!

Dreams and reality
Dreams and reality

Kinézet:
Engem egy kissé zavar, hogy látszik a zenelejátszó oldalt, de ez nem feltétlen jelent másnak is problémát. Ami a fejlécedet illeti, nekem csak a fejlécalap tetszik rajta és az írás. A png képeknél a lányt lecserélném, de mivel nem te csináltad, így többet nem is mondanék róla. A háttér színben illik a fejléchez, de én a helyedben keresnék egy jobbat. A modulokkal szerintem van egy-két probléma. A szereplőket miért így oldottad meg? Hozz létre egy oldalt, ahova be tudod tenni. A Halacskák modul szerintem felesleges egy ilyen blogra. Szerintem kérj meg valakit, hogy csinálja meg neked.

Bejegyzések:
Azt ajánlom, hogy inkább sorkizárttal írj, úgy sokkal szebb lesz! Ami a fogalmazásodat illeti, legyen egy kicsit részletesebb, és ne csak párbeszédből álljon az egész. A leíró részek fontosak, az olvasó ezáltal jobban el tudja képzelni a helyzetet. A történet hemzseg a helyesírási hibáktól. Erre nagyon figyelj oda, olvasd át a bejegyzést, mielőtt közzéteszed! Próbálj egy kicsit több energiát fektetni az írásba, és hidd el, meglesz az eredménye, többen fogják olvasni a blogodat.

Trailer:
-

Remélem, hogy nem bántottalak meg semmivel! További jó blogolást! :)

I'm here!

UntitledDrága Olvasók!
Igen, tudom, hogy eltűntem egy időre, és ennek az oka a következő: valamiért nem engedett bejelentkezni. Most is elég nehezen oldottam meg, de itt vagyok, és remélhetőleg ez már nem fog előfordulni többet. Még a mai napon érkezem bejegyzésekkel, és próbálom minél hamarabb behozni a lemaradásomat. Remélem, hogy megértetek, és még egyszer elnézést kérek a kellemetlenségért!
További szép napot!

UI: Valaki chaten a nevemben válaszolgat, szeretném megkérni az illetőt, hogy ezt többet ne tegye!