2015. augusztus 17., hétfő

#Szürke/kék bloghátterek #Liam Payne png #Jade Thirlwall png

Üdv!
Ahogy ígértem, itt is vagyok még egy poszttal. Megrendelésre hoztam blogháttereket, valamint saját készítésű png képeket Liamről és Jaderől. Remélem, hogy megfelelnek a megrendelőnek, esetleg mások is hasznát tudják venni!
További szép napot! :)























Edi W.

Kritika #106

Sziasztok!
Sajnálom, hogy az elmúlt napokban nem jelentkeztem, de nagyon elfoglalt voltam, szinte egy perc nyugtom nem volt. De most egy kritikát hozok a Jeges Érintésről. Ma még a későbbiekben jelentkezem, addig is további szép napot! :)

Jeges Érintés

Kinézet:
Egyetlen szó jut róla eszembe: gyönyörű. A színek tökéletes összhangban vannak az egész blogon. Szinte csak lilával dolgoztál, de többféle árnyalat használatával tökéletesen megoldottad, hogy ne legyen se túl sok, se túl kevés ebből a színből. A fejléc profi munka, minden tökéletes rajta, szép a betűtípus is. A modulok is tökéletesek, minden megvan, ami kell, és szépen el is rendezted őket. Szóval összességében a designon ne változtass, minden jó úgy, ahogy van!

Bejegyzések:
Kezdeném azzal, hogy szép a külalak, mivel sorkizárttal írsz és figyelsz a bekezdésekre is! A betűk mérete és típusa is pont megfelelő, helyesírási hibákat nem találtam, a fogalmazásod hibátlan! Mindent annyira részletesen le tudsz írni, a szereplő gondolatait és tetteit, a környezetet, hogy az olvasó teljesen bele tudja magát élni. Igazából nem nagyon értem, miért csak 32 feliratkozód van, amikor a design gyönyörű, tökéletesen fogalmazol, és jó a történet is. Talán azért, mert ez nem egy fanfiction, valamiért azokat olvassák a legtöbben, bár nem igazán értem, miért. Na de mindegy. Szóval csak így tovább!

Trailer:
-

További jó blogolást! :)

Edi W.

2015. augusztus 9., vasárnap

Rendezett képek #14

Sziasztok!
Most rendezett képeket hozok. Remélem, hogy a megrendelőnek megfelelnek és hasznát tudja venni a képeknek! Majd jelentkezem pár napon belül!
További szép estét! :)









Edi W.

2015. augusztus 8., szombat

Kritika #106

Kedves Olvasók!
Ma egy kritikával érkezem. Remélem, jól bírjátok a nyarat és a hőséget! Élvezzétek ki, mert már csak 23 nap maradt belőle. Holnap jelentkezem, addig is legyetek jók! :)
További szép napot!

Harcolok érted

Kinézet:
Őszintén szólva én nem igazán szeretem ezt a sablont, meg nehéz úgy megcsinálni, hogy szép legyen. Szerintem válaszd az egyszerűt, azzal sokkal könnyebb! Egy fejléc nem ártott volna. Ha nem tudsz csinálni, keress egy blogot, ami fejléckészítéssel foglalkozik, és rendelj egyet. Hidd el, ha van fejléc, sokkal szebb az egész design! A modulokkal sincs minden rendben. Hiányolom a Rendszeres feliratkozókat és a Chatet is, valamint az Oldalakat. Látom, hogy ott a Blogarchívum, de ha létrehozol egy Fejezetek oldalt (a Szereplők, stb. mellé), az olvasóknak sokkal könnyebb lesz. Szóval ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem alakítsd át valahogy a designt, vagy ha te nem tudod, akkor kérj valakitől segítséget! Az viszont jó, hogy a színek összhangban vannak.

Bejegyzések:
Jó pont, hogy sorkizárttal írsz, így szép a külalak. A betűtípus annyira nem rossz, de szerintem jobb lenne, ha olyanná változtatnád, amilyen a modulokban van. A fogalmazással kapcsolatban csak annyit mondanék, hogy szerintem egész jó, csak írj kicsit részletesebben! Úgy az olvasó sokkal jobban bele tudja magát élni a történetbe. Helyesírási hibákat nem találtam, csak egy-két helyen vesszőhibát, de ez sem olyan szörnyű. Szóval, ha egy kicsit részletesebben leírod a dolgokat, pont jó lesz!

Trailer:
-

További jó blogolást! :)
Edi W.

2015. augusztus 7., péntek

#HTML szövegdoboz

Üdv!
Most egy szövegdoboz HTML kódját hozom, amit nem én készítettem, de már elfelejtettem, hol találtam, viszont alakítottam rajta. Pár napon belül hozom a megrendeléseket!
További szép estét!

<link href="http://fonts.googleapis.com/css?family=Oswald" rel="stylesheet" type="text/css" /> <center> <div style="background: #d5a6bd; box-shadow: 1px 3px 5px #1d1d1d; font-size: 11px; padding: 20px; text-align: justify; width: 180px;"><img src="KÉP URL-JE" width="190" / /><br /><br /><br /> <div style="color: #1d1d1d; font-family: oswald; font-size: 20px; letter-spacing: 2px; text-align: center; text-shadow: 1px 2px 3px #dedede;">CÍM</div><div style="font-family: calibri; font-size: 11px; letter-spacing: 3px;"><br />SZÖVEG VAGY HTML HELYE<div style="background: #transparent; color: deepskyblue; font-family: calibri; font-style: italic; line-height: 120%; width: 180px;"></div><br /> <br />  <a href="http://shine.b1.jcink.com/index.php?showuser=4120"><div style="font-family: oswald; text-align: right; width: 180px;"></div></a>

Előnézet:


Edi W.

2015. augusztus 4., kedd

Kritika #105

Mára ez az utolsó bejegyzés, most a Masquerade című blogról hozok egy kritikát. Várom a további rendeléseket, addig is legyetek jók!
További szép napot! :)

Masquerade

Kinézet:
Első ránézésre nekem minden nagyon megtetszett. Összhangban vannak a színek, látszik, hogy kidolgozott a design, de mivel az nem teljesen a te munkád, inkább a fejlécet elemezném. Nekem tetszik, hogy a színek itt is egymáshoz illenek, viszont még jobban lehetett volna rajta dolgozni, minden kis apró részlettel foglalkozni. Mert ha ránézek, gyönyörű, de ha jobban szemügyre veszem, hiányoznak azok a bizonyos kis részletek. Viszont nem biztos, hogy mindenki így elemezgeti a fejlécet, szóval szerintem az se rossz, ha így hagyod. A modulokkal minden oké, megvannak a legfontosabbak és szépen el is vannak rendezve.

Bejegyzések:
Az első, ami feltűnt, hogy sorkizárttal írsz, ami igényességre utal. Furcsa olvasni egy történetet, ami nem E/1-ben íródott. Igazából ezekről mindig az volt a véleményem, hogy így az olvasó nem tudja magát beleélni, de te mégis képes vagy úgy megírni, hogy mégis olyan, mintha ott lennék. Tetszik, ahogy fogalmazol, akár egy profi. Minden részlete kidolgozol, bő a szókincsed és szépen használod a szavakat. Helyesírási hibát egyáltalán nem találtam, szóval ebbe nem tudok és nem is akarok belekötni.

Trailer:
-

További jó blogolást! :)

Edi W.

Kritika #104

Üdv!
Ahogy ígértem, itt is vagyok a kritikákkal. Először a Life With The Twinsről írok. Várom a további rendeléseket!

Life With The Twins

Kinézet:
Nos, elég sokáig elidőztem rajta. Őszintén szólva szerintem egész jó. Sőt, a fejléc kifejezetten tetszik! Ki van dolgozva, az írás is szép rajta. A blogon összhangban vannak a színek, ezzel sincs probléma. Ami a modulokat illeti, én csak annyit változtatnék rajta, hogy a szerzőket a modulsáv aljára tenném, valamint kétféle online látogatók van, szerintem elég egy is belőle. Ezeket leszámítva szerintem semmi baj a designnal - nem mintha ezek akkora problémák lennének. 

Bejegyzések:
Az első, ami feltűnt, hogy ilyen bloggal még nem találkoztam. Vagyis különleges, egyedi, ami szerintem nagyszerű! Helyesírási hibákat nem találtam a bejegyzésekben, a betűk mérete és típusa is pont megfelelő. Ami a fogalmazást illeti, tetszik, hogy részletesen van írva minden apró kis mozzanat, gondolat. Szóval szerintem ezzel sincs gond, csak így tovább!

Trailer:
-

További jó blogolást! :)

Edi W.

#Isac Elliot gif

Sziasztok!
Most Isac Elliotról hoztam egy pár gift. Ezeket az interneten találtam, nem én készítettem. Remélem, hogy a megrendelőnek megfelelnek és hasznát tudja venni!
Ma délután még két kritikával jelentkezem. Addig is további szép napot!






Edi W.